Hoe kan ik u helpen?

Herkent u dat, het gevoel dat het even teveel wordt? Al die bordjes omhoog houden, gezin, werk, studie, sociaal leven, huishouden. En dan ook de hoge werkdruk, de druk vanuit de samenleving, alles goed willen doen. Dan wordt het ineens allemaal te veel en merk je dat je minder aan kunt dan je kon, dat de belasting toeneemt en je belastbaarheid afneemt. Je wordt vergeetachtig, gaat slechter slapen, je wordt moe en je focus neemt af. Je struikelt vaker of laat dingen uit de handen vallen. Kleine ongelukjes, een teken van vermoeidheid en focusgebrek. Negatieve stress maakt dat je op een gegeven moment de dingen in het dagelijks leven niet meer rond krijgt. Je raakt overbelast en uit balans.

Wanneer je te lang in deze modus blijft, ben je kwetsbaar en je gezondheid is in het gedrang. Je wrijft eens over je nekspieren of je bovenarm omdat je merkt dat het daar zo strak voelt. Of je rug verstijfd omdat je in een verkeerde houding en te lang achter een beeldscherm werkt. Hoofdpijn ontstaat omdat de nek zo strak en stijf is.

Laat mij u helpen…